Arthur Notermans

Arthur Notermans maakt overstap naar Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Published on: 28 maart, 2024

Arthur Notermans (lid Raad van Bestuur) verlaat per 1 september 2024 Espria, na bijna 9 jaar, voor een nieuwe uitdaging als CFO van het Elisabeth- TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg.

Vanaf 1 november 2015 heeft Arthur gewerkt bij Espria. Hij zet tot half augustus zijn werkzaamheden voort.

Arthur kijkt met veel plezier terug op de mooie tijd bij Espria: "Ik ben dankbaar dat ik de afgelopen jaren een bijdrage heb mogen leveren aan de kwaliteit en continuïteit van zorg voor onze cliënten en het ondersteunen van onze medewerkers. De ziekenhuiswereld heeft altijd mijn belangstelling gehouden en ben ik blijven volgen. Deze stap naar het ETZ in combinatie met de uitdaging om ook nog eens nieuwbouw te realiseren, biedt mij op dit moment een unieke mogelijkheid daar zelf een actieve rol in te vervullen."

Ria Stegehuis (Voorzitter Raad van Bestuur Espria) en Grietje van Buiten (lid Raad van Bestuur Espria) betreuren het vertrek van Arthur, maar gunnen hem ook deze stap. De Raad van Commissarissen gaat in overleg met Ria en Grietje en de medezeggenschap om in kaart te brengen wat de organisatie nodig heeft voor de toekomst.